Takimi i dytë me Sektorin Privat

Takimi i dytë me Sektorin Privat

20/12/2019 - 13:22

Me 14 nëntor 2019 u mbajt takimi i dytë me përfaqesuesit e sektorit privat për të diskutuar prioritetet dhe qëndrimin unifikues të sektorit privat karshi qeverisë së ardhshme.