Takimi me Ministrin e Financave dhe Transfereve dhe Bankën Qendrore të Kosovës

Takimi me Ministrin e Financave dhe Transfereve dhe Bankën Qendrore të Kosovës

25/04/2020 - 14:49

Me qëllim të diskutimit më të hollësishëm rreth Pakos Emergjente për Biznese dhe zhivillimet në sektorin financiar nga pandemia COVID-19, Sekrtetariati i KKZHE-së ka zhvilluar diskutim me Ministrin në detyrë të Financave dhe Transfereve, z. Besnik Bislimi dhe Guvernatorin e Bankës Qendrore në Kosovoë, z. Fehmi Mehmeti.