Sekretariati i KKZHE-së organizon takim me virtual me Ministrin e Financave dhe Transfereve dhe Guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës

Sekretariati i KKZHE-së organizon takim me virtual me Ministrin e Financave dhe Transfereve dhe Guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës

09/06/2020 - 23:10

Prishtinë, 16 prill 2020

Me qëllim të diskutimit më të hollësishëm rreth Pakos Emergjente për Biznese dhe zhivillimet në sektorin financiar nga pandemia COVID-19, Sekrtetariati i KKZHE-së ka zhvilluar diskutim me Ministrin në detyrë të Financave dhe Transfereve, z. Besnik Bislimi dhe Guvernatorin e Bankës Qendrore në Kosovoë, z. Fehmi Mehmeti.