Sekretariati i KKEI ka publikuar Të Dhënat Faktike në aspektin ligjor

Sekretariati i KKEI ka publikuar Të Dhënat Faktike në aspektin ligjor

09/02/2022 - 19:17

Sekretariati i Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime ka përcjellur nga afër implementimin e ligjeve të cilat ndërlidhen me aktivitetin e bizneseve dhe sektorit privat në përgjithësi dhe në bazë të saj ka hartuar dokumentin me Të Dhëna Faktike. 

Për të hapur dokumentin Kliko këtu.