Takimi me Ministrin e Financave dhe Transfereve dhe Guvernatorin e Bankës Qëndrore të Kosovës

18 May 2022
Takim Virtual
14/05/2020 - 12:21

Me qëllim të diskutimit më të hollësishëm rreth Pakos Emergjente për Biznese dhe zhivillimet në sektorin financiar nga pandemia COVID-19, Sekrtetariati i KKZHE-së ka organizuar takim për diskutim me Ministrin në detyrë të Financave dhe Transfereve, z. Besnik Bislimi dhe Guvernatorin e Bankës Qendrore në Kosovoë, z. Fehmi Mehmeti, dhe anëtarët e KKZHE-së, përfaqësuesit e sektorit privat.